Nove informacije za 2023. godinu

Evo nekoliko novih informacija:

Prema propisima za udruge moramo svi imati iskaznice udruge, odnosno, moramo izvršiti upis članova u udrugu (stare iskaznice su vjerojatno mnogi zagubili, a neki članovi ih niti nemaju). Upisi su u tijeku. Biti će izrađen izgled nove iskaznice, što ćete vidjeti kada dođe za to vrijeme. Za svakog člana, za izradu njegove iskaznice, potrebno je imati datum rođenja. Podatke poslati na e-mail:  dalibor.gotal@sk.t-com.hr

Za godišnju izložbu u prosincu treba dostaviti dobre fotografije radova do kraja mjeseca studenog, za potrebe izrade kataloga, na e-mail:  jovoradmanovic@gmail.com   Radovi će se trebati dostaviti pred izložbu u terminu i na lokaciju koji će biti naknadno objavljeni. Svaki član ima mogućnost izložiti dva svoja rada.

Za izložbu se primaju i radovi preminulih članova (tko ih ima), kao i radovi članova koji više ne sudjeluju aktivno u radu udruge. Te radove treba dostaviti na adresu: Jovo Radmanović, Ivana Meštrovića 30, Sisak, do kraja listopada. Radove će za katalog fotografirati predsjednik udruge.

Likovna kolonija udruge trebala bi se održati u skorije vrijeme na posjedu obitelji Božić. Mogući termin, zavisno od vremenskih uvjeta, mogao bi biti i u nekom od dana u tjednu (možda u tjednu od 25. do 30. rujna), o čemu će se informirati na vrijeme putem Facebooka, internetske stranice udruge i grupe “Sulikum” putem WhatsAppa. Na koloniji će se ujedno održati i godišnja skupština udruge. Svatko radi po svom nahođenju, odabiru i sa vlastitim materijalom.

Ako će biti još nekakvih dodatnih informacija, biti ćete informirani na vrijeme.

 

 

Odgovori