Redovni mjesečni sastanak udruge

1. Likovna kolonija održati će se, kao što je već prije dogovoreno, 12. svibnja 2018. na imanju Božidara Škofača. Sakupljanje članova je od 9 – 10 sati, ali bolje što prije, jer se u 10 sati planira održati godišnja skupština udruge, a zatim se pristupa radu.

Mole se umješne članice ako mogu obogatiti ugodu druženja sa pripravcima svojih kulinarskih vještina (kolači, kiflice i sl.).

Od materijala dobiti će se samo platna, a ostali materijal moraju si osigurati učesnici sami. Slike ostaju autorima, osim što će se par slika izdvojiti za potrebe udruge.

2. Narodna knjižnica i čitaonica sprema se organizirati za školski uzrast kviz na temu: “Povijest grada”.  Održavanje kviza popratila bi izložba radova članova sa temom veduta grada Siska. Plan je da se to održi u vrijeme Dana grada Siska, dakle, u prvoj polovici mjeseca lipnja.

3. Iz Sisačko-Moslavačke županije stigao je upit o sudjelovanju udruge na održavanju likovne kolonije u Gvozdanskom, vjerojatno u drugoj polovici mjeseca lipnja, kada bi se prigodno obilježilo i značenje Gvozdanskog za hrvatsku povijest.

U prilogu se daje izvješće trošenja financijskih sredstava u 2017. godini, koja su nam dodijeljena od Sisačko-Moslavačke županije, kao i dnevni red predstojeće godišnje skupštine.

Sastanku su prisustvovali: Barbara Močilac, Sanja Bartolin, Đurđica Dadović, Mirjana Karajčić, Branko Ceković, Jovo Radmanović i Dalibor Gotal.

Dnevni red

Izvješće 1

 

 

 

 

 

 

 

Izvješće 2

Odgovori