Naglasci sa sastanka udruge 9. studenog 2017.

Večeras je održan sastanak redovitijih članova udruge.
Prisutni: Karajčić, Dadović, Klaić, Radmanović, Gotal.
Naglasci:

– Za godišnju izložbu u prosincu tiskati će se katalog. Članovi koji misle sudjelovati na izložbi radova (sa najviše dva rada) i koji žele biti prisutni u katalogu, mogu to ostvariti sa prezentacijom jednog svog rada. Kvalitetnu fotografiju putem Facebooka, e-maila ili drukčije (po dogovoru – može se i skenirati!) dostaviti najkasnije do 1. prosinca Daliboru Gotalu.

– Svaki član može prezentirati svoje radove u obliku izložbe na stranici Sulikuma. Broj radova nije ograničen, a kvalitetne fotografije dostaviti na isti način kako piše gore.

– “Novi sisački tjednik” još uvijek objavljuje radove članova udruge u svojoj rubrici “Kreativni Sisak” dok ima zainteresiranih članova da njihov rad bude objavljen u toj rubrici. Odaziv članova je skroman, a objavljivanje će prestati kada će nedostajati materijala za objavljivanje. Detaljno objašnjenje o tome već sam napisao na ovome mjestu nedavno. Do sada je objavljen rad Dalibora Gotala, Slavice Orešković i Jove Radmanovića. Slijede Đurđica Dadović, Mirjana Karajčić i Božidar Škofač. Ako poslije toga više neće biti zainteresiranih, zaključiti ćemo objavljivanje.

– Slijedeći sastanak udruge održati će se u četvrtak, 7. prosinca u 18 sati u Gradskoj knjižnici u Rimskoj ulici. Glavna tema je dogovor oko godišnje izložbe 18. prosinca.

Odgovori