Sulikum ostaje bez prostora

Najnovije informacije:

– Grad Sisak odbio je plaćati režije, koje su inače minimalne,  za prostor u kojem se nalazi jedna od najstarijih sisačkih udruga, “Sulikum”, a udruga nema sredstava za tu namjenu (jedva da se može održati jedna kolonija i izložba godišnje), pa je “Sulikum” dobio rješenje od Grada Siska da napusti prostor za tjedan dana. Pozivaju se članovi, kojima su ostali radovi u prostoru udruge, da ih podignu ili će biti deponirani u privatnom prostoru predsjednika, pa će se moći podići prema dogovoru.

– Sljedeći sastanak udruge održati će se, kao i do sada, prvog četvrtka u mjesecu, dakle 7. rujna 2017. u 19 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Rimskoj ulici.

– Sudjelovanje “Sulikuma” na manifestaciji “Kupske noći”, kao što je prethodno javljeno i dogovoreno, održati će se 2. rujna. Okupljanje zainteresiranih članova je na Šetnici Slave Striegla u 11 sati, kod skulpture Slave Striegla, gdje će biti podijeljen slikarski materijal i osvježavajući napitci. Trajanje akcije je do 19 sati.

– Likovna kolonija udruge održati će se 16. rujna na obiteljskom imanju Božić. Sakupljanje članova je u vremenu od 9 do 10 sati.

O pojedinostima više na sastanku udruge.

Odgovori