Sastanak udruge 2. ožujka 2017.

Na sastanku udruge, održanom 2. ožujka 2017., konstantirane su slijedeće informacije i zaključci.

– Godišnja skupština udruge održati će se u četvrtak, 6. travnja 2017. u 19 sati.

– Završni godišnji račun je prihvaćen, ali još treba odraditi neke administrativne radnje.

– Članica udruge Barbara Močilac postaviti će samostalnu izložbu svojih radova u Gradskoj knjižnici u Capragu od 13. ožujka.

– Izviditi će se mogućnost organiziranja i postavljanja izložbe članica udruge u Gradskoj knjižnici u Capragu povodom Međunarodnog dana žena.

– Društvo obrtnika organizira aukciju likovnih radova i zabavno veče 28. travnja 2017. u Hotelu Panonija. Sredstva ostvarena aukcijom potpomogla bi tiskanje monografije obrtništva. Članovi koji za ovu svrhu žele donirati svoje (neopremljene) radove, iste trebaju dostaviti u prostor udruge 17. ožujka 2017. u 18 sati.

– Osnovana je krovna udruga u kulturi za Sisačko-Moslavačku županiju (samo kao informacija).

– Gospodin Stjepan Pohižek organizira u Domu kulture izložbu obojenih uskršnjih jaja. Dostavio je u udrugu nekoliko jaja izrađenih od drveta, pa tko želi iz udruge sudjelovati na toj izložbi, potrebno je da do Uskrsa oslika po koje dostavljeno drveno jaje i dostavi ga u udrugu.

– Budući da se 26. ožujka prelazi na ljetno računanje vremena, sastanci udruge održavati će se od travnja pa nadalje prvog četvrtka u mjesecu u 19 sati.

Sastanku su prisustvovali: Dadović, Karajčić, Štajduhar, Močilac, Šalić D., Sabolić, Klasnić, Maraković, Radmanović i Gotal.

Odgovori