Sastanak članova “Sulikuma” 2. lipnja 2016.

Na sastanku članova, održanom 2. lipnja 2016., na koji se odazvao mali broj članova (uglavnom oni koji se najčešće i odazivaju), doneseni su zaključci:

1. U galeriji u našem prostoru omogućilo bi se potencijalnim posjetiteljima i zainteresiranim za pojedine slike i skulpture da to i razgledaju u određeno uredovno vrijeme. U tu svrhu bi se organizirala dežurstva članova u određene dane u vremenu od 17 do 20 sati u prostoru galerije, kako bi galerija bila otvorena za razgledanje umjetnina. Dežurstvo bi se odvijalo prema utvrđenom rasporedu, ali se mora utvrditi tko je sve voljan dežurati. Zato se oni, koji to mogu i žele, trebaju prijaviti tajnici udruge Barbari Močilac   (098 9390 837), kako bi se u dogovoru mogao napraviti raspored.

2. Galerija je otvorena svim članovima udruge za postavljanje svoje samostalne izložbe. Prilika je to za one koji još nisu imali samostalnu izložbu ili su rijetko izlagali.

Ostale informacije:

— Došao je na naplatu račun za utrošenu električnu energiju do vremena kada je prostor preregistriran na ime naše udruge i kada je plaćanje računa preuzeo Grad Sisak, u iznosu od 778,43 kn. Sredstva će biti izuzeta iz preostalih sredstava od uplate članarina. Jedino što odudara od uobičajene prakse je, da račun glasi na ime udruge “Športski Moto klub “Siscia” Sisak”,  koji je prije “Sulikuma” bio u tom prostoru. Kada je naša udruga ušla u taj prostor, preregistracija našeg i njihovog prostora odvijala se još  jedno određeno vrijeme i  naš prostor je još glasio na njihovo ime, ali smo mi bili potrošači električne energije, koju sada moramo platiti. Isti slučaj imaju i oni sa našim bivšim prostorom.

— Informacija je da nam je Županija dodijelila sredstva u iznosu od 5.000 kn, ali koja još nisu “sjela” na naš račun.

 

Odgovori