Susret likovnih stvaratelja

Poštovani,

iznimna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na održavanje manifestacije 4. i 5. Susreti likovnih stvaralaca Sisačko-moslavačke županije koji će se održati 21. studenog 2023. godine u prostoru Strukovne škole Sisak, Ivana Fistrovića 1B, Sisak, s početkom u 18,00 sati.

Susret uključuje izložbu sudionika natječaja u 2022. i 2023. godini,  dodjelu osvojenih priznanja kao i zahvalnica za sudjelovanje na Javnom natječaju za 4. Susret likovnih stvaralaca Sisačko-moslavačke županije 2022. godine i Javnom natječaju za 5. Susret likovnih stvaralaca Sisačko-moslavačke županije 2023. godine,  uz prigodno druženje.

Na Javnom natječaju za 4. Susret likovnih stvaralaca Sisačko-moslavačke županije 2022. godine sudjelovali su: Sisačka udruga likovnih umjetnika „SULIKUM“, Petrinjska udruga likovnih umjetnika „PETRIART“ i Popovačka udruga likovnih stvaratelja „Moslavački štrk“, te umjetnica Dijana Kolarević.

Na Javnom natječaju za 5. Susret likovnih stvaralaca Sisačko-moslavačke županije 2023. godine sudjelovali su: Petrinjska udruga likovnih umjetnika „PETRIART“ i Popovačka udruga likovnih stvaralaca „Moslavački štrk“.

Želja nam je organizirati posjećenu i medijski popraćenu izložbu naših vrijednih i predanih umjetnika koji su sudjelovali na Javnim natječajima u 2022. i 2023. godini. Stoga molimo umjetničke udruge koje su sudjelovale na navedenim Javnim natječajima da obavijeste svoje članove koji su sudjelovali na istima o navedenoj manifestaciji i izložbi.

Izložba će trajati od 21.11. do 5.12.2023. i biti će postavljena u foajeu Strukovne škole Sisak. Izložbu će postaviti  akademska slikarica Kristina Mareković. Molimo udruge da radove umjetnika koji su sudjelovali na Javnom natječaju 2022. i 2023. dostave do 15.11.2023. u tajništvo Strukovne škole Sisak. Također molimo svaka slika na poleđini ima natpis koji sadrži ime i prezime autora, naziv djela i tehniku. Slike se mogu dostaviti u tajništvo svakim radnim danom od 8,00 do 15,00 sati.

S poštovanjem,

ZAJEDNICA KULTURNO UMJETNIČKIH UDRUGA

SISAČKO-MOALAVAČKA ŽUPANIJA

PREDSJEDNICA

Ivanka Roksandić

Odgovori