Zajednica kulture – poziv

Poštovani,

osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na svečanu dodjelu priznanja „Književni pleter Sisačko-moslavačke županije“ i „ Likovni pleter Sisačko moslavačke županije“ koja će se održati 17. svibnja 2022. godine (utorak) s početkom u 19,00 sati u Hotelu „Panonija“ u Sisku, Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21.

Ovom prigodom će književnicima i likovnom umjetnicima biti uručena navedena priznanja koja su  temeljem ocjena prosudbenog povjerenstva osvojili sudjelujući na natječaju za 3. Susret književnika Sisačko-moslavačke županije za 2021. godinu i 3. Susret likovnih stvaralaca Sisačko-moslavačke županije za 2021. godinu.

Obzirom da nam je želja još jednom predstaviti nagrađivanje radove, molimo likovne umjetnike da ponesu nagrađena likovna djela (slike) i štafelaje na kojima će iste biti izložene. Za postavu nagrađenog najuspješnijeg trodimenzionalnog likovnog djela (skulpture)  nije potrebno donositi podlogu za postav.

Književnike koji su osvojili priznanja molimo da ponesu svoja književna djela te da ista u cijelosti ili u jednom njihovom dijelu (ovisno o njihovom obimu) izvedu na ovoj svečanosti.

Molimo da svoj dolazak potvrdite mailom na e-mail adresu Zajednice: zajednica.kultura@smz.hr

Za potrebne dodatne informacije molim kontaktirati tajnika Zajednice Ivana Mužeka na tel.  091 254 6190 .

S poštovanjem,

ZKUUSMŽ

PREDSJEDNICA

Ivanka Roksandić

Odgovori