Održana izborna skupština udruge

Izborna skupština udruge održana je 7. studenog 2019. godine.

Dnevni red:

1. Izbor Radnog predsjedništva

2. Izbor Komisije za verifikaciju

3. Izbor zapisničara i ovjerovitelja zapisnika

4. Ostala pitanja

Pod točkama 1, 2 i 3 izabrani su članovi koji su tu funkciju obavljali i na prethodnoj Izbornoj skupštini.

Zatim je predsjednik udruge Jovo Radmanović podnesao izvješće o radu udruge. Napomenuo je da teško održavamo rad udruge uslijed veoma ograničenih i skromnih financijskih sredstava. Od Grada Siska dobili smo 2.000 kuna, a od Županije još nisu dostavljena usvojena sredstva. Usprkos tome, i uz pomoć skromnih sredstava od članarine, uspjelo se održati dvije likovne kolonije godišnje.

Ovogodišnja izložba održati će se od 13. prosinca do 7. siječnja 2020. Otvorenje izložbe je 13. prosinca u 18 sati. Na izložbi svatko može izložiti dva rada, a za izradu kataloga, potrebno je dostaviti fotografiju jednog rada na e-mail:  dalibor.gotal@sk.t-com.hr              do 1. prosinca. Radove će se donijeti na dan postavljanja izložbe, o čemu se još izvjestiti.

Izbor novog predsjedništva pretrpio je male izmjene. Novi tajnik udruge je Mark-Antonio Bunjevac, a nova rizničarka (blagajnica) Mira Ivanković. Ostali članovi su kao i do sada: predsjednik Jovo Radmanović i zamjenica predsjednika Mirjana Karajčić.

Primljene su i dvije nove članice: Marija Smolčić i Dubravka Ninković.

Slijedeći sastanak je u četvrtak, 5. prosinca u 18 sati.

Izbornoj skupštini su prisustvovali:  Mira Ivanković, Ružica Klaić, Đurđica Dadović, Marija Smolčić, Ivan Milatović, Božidar Škofač, Zlatko Mikloš, Mark-Antonio Bunjevac, Davor Opačić, Miodrag Dobrić , Jovo Radmanović i Dalibor Gotal.

Ispričala se Jadranka Štajduhar.

 

 

Odgovori